fbpx

Investiții în siguranță Atenție la fraude!

La Goldring, protejarea banilor și confidențialitatea datelor, atât ale clienților, cât și ale angajaților noștri, reprezintă priorități esențiale. Din păcate, în lumea digitală de astăzi, există numeroși impostori care pretind a fi angajați ai Goldring și solicită sume de bani aparent pentru investiții. 

Vă informăm că agenții noștri nu vă vor aborda niciodată prin WhatsApp sau alte platforme similare. Comunicarea oficială se face doar prin telefon sau e-mail, utilizând canalele oficiale ale Goldring și nu promitem niciodată lucruri care par prea frumoase pentru a fi adevărate. Dacă primiți astfel de oferte, vă rugăm să le tratați cu suspiciune și să ne contactați imediat pentru verificare.

Pentru a vă asigura că deschiderea contului dumneavoastră se face în siguranță, utilizați doar formularul de deschidere de pe pagina noastră oficială de internet. De asemenea, vă recomandăm să folosiți exclusiv opțiunile de alimentare a contului prezentate în aplicațiile noastre.

Cum să vă protejați de fraudele informatice

La Goldring, utilizăm diverse tehnologii și tehnici pentru a garanta siguranța produselor și serviciilor noastre. Este important ca și dumneavoastră să luați măsuri pentru a controla riscurile atunci când folosiți computerul sau desfășurați activități comerciale online.

Nu răspundeți la un e-mail, apel telefonic sau mesaj text care:

  • Vă solicită să furnizați informații personale sau despre cont (cum ar fi un username, o parolă, numere de cont sau PIN) direct în e-mail, pagină web nesecurizată sau mesaj text.
  • Amenință cu închiderea sau suspendarea accesului dvs. dacă nu luați măsuri imediate.
  • Vă invită să răspundeți la un sondaj care vă cere să introduceți informații personale sau despre cont.
  • Menționează că contul dvs. a fost compromis sau că a existat o activitate a unei terțe părți pe contul dvs. și apoi vă solicită să furnizați sau să confirmați informațiile dvs. personale sau de cont
  • Solicită unui alt utilizator să se logheze de pe dispozitivul dvs.

Nu trebuie niciodată să:

  • Deschideți e-mailuri, accesați linkuri sau deschideți atașamente din surse necunoscute
  • Împărtășiți cuiva ID-ul dvs. de utilizator, parola, PIN-ul sau răspunsurile la întrebările dvs. de securitate
  • Să lăsați notițe scrise cu datele dvs. de autentificare în apropierea computerului sau într-un loc ușor de găsit, unde acestea pot fi văzute de alte persoane
  • Lăsați deschise și inactive profilurile de utilizator
  • Lăsați computerul, dispozitivele mobile și suporturile digitale aferente în locuri nesecurizate, cum ar fi în mașină

Ce trebuie să faceți:

  • Acordați o atenție deosebită link-urilor și atașamentelor
  • Schimbați-vă des parolele, alegând parole care sunt greu de ghicit de către alții
  • Utilizați parole diferite pentru site-uri web diferite
  • Întotdeauna deconectați-vă la sfârșitul unei sesiuni
  • Utilizați numai software aprobat de compania dvs. și respectați politicile de securitate a datelor ale firmei dvs.
  • Mențineți software-ul antivirus la zi și utilizați versiunile actuale ale browserelor web
  • Transmiteți e-mailurile suspecte care par să provină de la Goldring la [email protected] sau să ne contacți la telefon +40 265 269 195
  • Verificați ca firma de investiții sau agentul care vă contactează sunt autorizați de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și se regăsesc în registrele acesteia.

Vă reamintim: NU este obiceiul nostru să:

  • Transmitem e-mailuri sau mesaje care vă solicită să introduceți informații personale de securitate direct în e-mail, Whatsapp sau altă platformă de social media.
  • Trimitem e-mailuri sau mesaje prin care vă amenințăm că vă închidem contul dacă nu luați măsura imediată de a furniza informații personale sau comerciale
  • Trimitem e-mailuri sau mesaje care vă solicită să răspundeți prin furnizarea de informații personale sau comerciale
  • Împărtășim numele dvs. cu orice contacte din afara firmei noastre într-un mod neconform cu Politica noastră de confidențialitate

Activitatea infractorilor cibernetici evoluează constant, dezvoltând tactici tot mai sofisticate pentru a păcăli victimele și a comite infracțiuni precum furtul de identitate, fraudele de consum și fraudele cu investiții. …

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
netopia_banner_blue-300x53-1
pictograma-1
pictograma-2

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA